Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Aki ilyen pozíciót épít,az nem kérkedik vele itt a fórumon - szerintem.Ha valóban így tette és nem micro lotok voltak,
akkor valóban hátradőlhet egy darabig.Bár egy "igazi" trader nem ezt teszi...
Nem lehetetlen,amit csinált,viszont egy másik szintet,dimenziót képvisel az ilyen jellegű kereskedés,nagyon kevesen képesek erre.
A naponta négyszerező pozikról nehéz képet berakni, mert nem szeretik, ha fotózzák őket, olyanok, mint a különleges orchideafaj, hogy csak 4 évente virágoznak egy éjszakára, és ha fény éri őket, azonnal elhervadnak.
egyelőre azon a 9130-an fordult, amit tegnap is beszéltünk, hogy illene visszatesztelni minimum.
De utána nálam 9240 van, ami még nem volt volt visszatesztelve.
Ezek egyik se jelent amúgy szerintem trendváltozást.
A 9480 már igen, amit írsz.
De persze meglátjuk majd.
ja, azt vállalom, de ahogy te írtad magamra vettem. (Nyelvtanilag úgy tűnt) Így bocs!
Hagyjuk őt amúgy, részemről elég a téma.
Ha maradsz maradj, és légy része a fórumközösségnek.
Amúgy nincs értelme védeni őt. És bántani sem! (Ha jobban elgondolod én sem tettem) Nem bánt érte senki ha maradsz, olvasol, néha hozzászólsz. Ilyen is kell. Nélküled is szintelenebb lenne ez itt.
Na, nem ragoznám tovább...
ha véget ért naposon a le hullám,akkor ennek a felnek legalább az első napos kor.szintig el kéne mennie(300 környéke+eső trendvonal),ami még nem sértené hetesen a short jelet és onnan,vagy a következő szintről való lefordulásból mehetne szintén az első kor. szintig hetesen (8.480 környéke)
ja, azt vállalom, de ahogy te írtad magamra vettem. (Nyelvtanilag úgy tűnt) Így bocs!
Hagyjuk őt amúgy, részemről elég a téma.
Ha maradsz maradj, és légy része a fórumközösségnek.
Amúgy nincs értelme védeni őt. És bántani sem! (Ha jobban elgondold én sem tettem) Nem bánt érte senki ha maradsz, olvasol, néha hozzászólsz. Ilyen is kell. Nélküled is szintelenebb lenne ez itt.
Na, nem ragoznám tovább...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?