Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
azért sem pártolom ezt az utólagos szemrehányósdit, mert ez ahhoz vezet, hogy senki nem ír be semmiféle véleményt, nehogy utólag számonkérjék rajta. (pedig ez lenne egy ilyen topik lényege...)
ennek az lesz a következménye, hogy egy csomó gondolat elsikkad, ami amúgy kiváló gondolat, csak akkor és ott a piac és másfelé kanyarodott.
nekem is többen vannak, akiknek adok a véleményére, de ez maximum megerősít benne, ha valamit amúgy is lépni akartam.
több olyan pozi volt már, amit simán megnyitottam, mert én is hasonlóan gondoltam a sztorit, de volt olyan, amivel nem értettem egyet, azt hagytam a fenébe, elfogadtam, hogy abban a szituációban nem egyezik a véleményünk xy-nal.
a pozi viszont minden esetben azé, aki megnyitja. az ő számlája, az ő pénze, ő állítja be a poziméretet, ő menedzseli, stb stb. nehogy már a felelősség meg azé legyen, aki beír valamit egy fórumra :DDDDD
Igazad van,mindenki a saját felelősségére lép poziba,de azt azért ne tagadjuk,hogy van hatása a döntésekre az olyan beírásoknak,akiknek adnak a véleményére.
Igazad van,mindenki a saját felelősségére lép poziba,de azért ne tagadjuk,érik hatások a fórumozókat,főleg ha olyanoktól olvassák,akiknek adnak a véleményére.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?