Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
és egyetértek, hogy nyugodtan lehet bemondani kötést és irányt, és azt lehet véleményezni is, azért van ez a fórum.
volt már, hogy amiatt nem dobtam el, mert nem tudtam követni eseményeket, gép elé kerültem, és nagyon rossz irányba tűnt minden - de valaki megnyugtatott, hogy csak visszateszt, ott lehet alj x-nél, azt még várjam meg.. ha az is elesik, akkor tényleg gáz van. Így vártam, el tudtam olvasni pár dolgot, meg tudtam nézni addig több grafikont, időt nyertem. Aztán tényleg ott fordult, de nem is ez volt a lényeg, hanem infót lehetett kapni és időt nyerni - ezért jó ez a fórum.
és azért is írom be a kötéseket, hogy nyugodtan lehet rá mondani, hogy ha van ellenérv. Elég felnőtt vagyok és sok döntést kell hoznom minden nap, el tudom dönteni, mit fogadok meg, mit nem. De jótanácsból sosem elég, úgy könnyebb döntést hozni. Szóval megköszönöm bárkitől a jövőben is.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?