Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Engem kivágott a stop! Na mit gondolsz meddig ment le? (Fogadni merek, hogy Lulo tudná hol volt a stoppom! -Demon is van stopvadászat?)
Most már nem érdekel, mennem kell dolgozni. Sp még meg van, azt hagyom, most 9700, de felfele várom ettől függetlenül.
Az az igazság, hogy nem vagyok poziban, mert 5 pip miatt lekéstem a belépőmet 730 -ról (amatőr hiba), de short -ot szerettem volna nyitni. Persze ez így már csak feltételes.
Ha akar még emelkedni, akkor innen kellene: az augusztusi emelkedő csatorna alja nálam óráson a 695-nél volt/van. Oda tettem megbízást (demo, de azért izgulok érte) bekötött. Ha nagyon alá megy, akkor szerintem esünk tovább - akár a júliusinak megfelelően.
Megjegyzem, szerintem fel, nem véletlenül longot vettem. RSI is 30. Szóval van esély rá, innen.
Meddig?
Nos, a dax ötszámjegyű is lehet...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?