Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Trendtréder megygőzött volna, hogy a "hülyeség" az tuti nyerő ;-)
(Még akkor is, ha tőkekockázatilag nem. Ez is csak egyszer adódik évek alatt -de erről már inkáb Goapsy-t kérdezd! <remélem nem látja, nem akarnám rá emlékeztetni>)
pedig tréder-életemben ott először komolyan elfilóztam rajta, hogy annál az átkaroló Dow-gyertyánál all-in megyek full tőkével az SP-ben és rá sem nézek utána ATH-ig... egyszer adódik ilyen alkalom évek alatt.
aztán meggyőztem magam, hogy ez nagy hülyeség volna... :-/
Emlékszem rá: akkoriban nyaraltam és nem voltam "kereskedőképes" de nyomon követve az eseményeket láttam ezt a gyertyapárost. És sajnáltam is, hogy most ne tudok venni.
Hidd el Csitri neki! ...még valami olyasmi megjegyzés si volt, hogy ez van ugyan dow-ban de a dax nem bizti hogy követi -aztán azóta tudjuk, hogy de.
én meg a mai DAX shortról maradtam le..
tegnap este felírtam magamnak, hogy egy kis DAX short, ha esni látszik.
hát, ahhoz figyelni kellett volna, ugye..
viszont egy DAX longot rövidebb távra gondolkoznék. vagy az most túl tipikus? ;)
jaja, ezek jogosak, UK nagy kérdés, de hát ők mindig is különutasok voltak.
Szerintem írtó pici lépésekben lesz integráció, amit olvasunk és hallunk, az nagyrészt tesztelgetése a szavazóknak, egyes országoknak. Majd lesz közös bankfelügyeleti rendszer: 2-3 év. Aztán majd közös pl. nyugdíjpolitika: 6 év. Szerintem ezek miatt nem fog hadat üzenni Portugália :)
de kb egyetértek, amit írsz, lehet ez végszó, eléggé megrágtuk szerintem, ha neked is jó :)
amúgy mi van SP-vel? ma is egy nagy lapos tepsi lesz?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?