mire a végére jutnak, menet közben már beárazzák... ezért írta Livermore, hogy a mozgás hossza mindig a kezdeti impulzus erejétől függ...
Szerintem is az ilyenekre kell vadászni... évente 4-5 ilyennél nincs több,. Downál és SP-nél a legutolsó akkor volt, amikor a nagy zöld átkaroló Dow-gyertya által generált impulzusról tettem fel itt naponta képeket a legutóbbi lokális aljnál (re:nagy short! bear regime):)... még most is annak a gyertyának az erőterében mozgunk. A smart money akkor tárazott be.
Szerintem is az ilyenekre kell vadászni... évente 4-5 ilyennél nincs több,. Downál és SP-nél a legutolsó akkor volt, amikor a nagy zöld átkaroló Dow-gyertya által generált impulzusról tettem fel itt naponta képeket a legutóbbi lokális aljnál (re:nagy short! bear regime):)... még most is annak a gyertyának az erőterében mozgunk. A smart money akkor tárazott be.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?