Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én barom kivágtam az első jelentősebb emelkedés után...
hiába, nem való nekem a hosszú táv, képtelen vagyok a seggemen ülni, én skalpoló, ki-be ugráló típus vagyok...
sokba is került ez...
más kérdés, h azon a nevezetes pénteken, mikor bezúgott minden (dax 9325-->9050) akkor valszeg megijesztettek volna, és kivágom
ha szerencsém lett volna, nem vagyok akkor gépnél
Én csak "kullancspozinak" szántam, 9840-ig. De végülis ha jó a kedv, miért is ne mennénk új csúcsra, ha az SP is azt csinálja? Mostmár lehet meghagyom 7végére, nem tartom valószínűnek, h hétfőn bezuhannánk.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?