Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Azt nem tudom, h a reggel 857-en nyitott short elég atipikus volt-e, bár itt a fórumon sokan csúnyán lesajnálták. Én inkább annak tudom be, h a hírre eladás bejött, amit tegnap írtam. A zárás meg nem, amihez illene már lassan hozzászoknom. :(
hát. sp-nek illene még esni kicsit, mert most is 6 pont réses pluszban van....
ez csak húz még a daxon is lefelé egy kicsit.
persze eleve nem tudom, mire kéne még felfelé menni, minden öröm megvolt, és jön a hétvége, mielőtt illene valamit realizálni abból a hatalmas profitból, amit longosék a héten csináltak.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?