Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
1900-on ha jól emlékszem akkor shortban ültem kicsit fentebbről, és meg voltam győződve, hogy még esni fog, és nem adtam el - aztán végül alig tudtam kiszállni, amikor elindult, mint a rakéta. De az nem volt nagyon emlékezetes, át kéne nézni kötéseket, ott semmi megrázkodtató nyerő vagy bukóm nem volt.
amire nagyon emlékszem, az a februári SP esés: link
itt volt shortom 1-esnél aztán kettesnél, kezdtem kapkodni, és veszteni.
aztán végre poziba 3-asig tartottam, az nagyon szép volt akkor.
de ott se bírtam ki 4esig.
igen, egyetértek - pont ezért tervezem SP-t hosszúra, drága, nem tudom pontosan reagálni, csak hosszú trendre érdemes.
Az óvatosabb elemzések is 2030-2040-ig írják SP-t, de 2050-2070 is gyakori amcsi oldalakon.
este amúgy elkezdek legalább egyet tesztelni.
KBC Equitas és Saxo van eddig a tervezett listán, de ha még egyről meggyőz valaki, akkor három kipróbálására lehet időm.
aztán ha meglesz a 24 órás CFD számla, 1 pip költséggel, egész más lesz a történet.
bétes certikkel nem szabad szórakozni, maximum hetes-hónapos távon, az a nagy igazság.
különben csak a tőzsdét meg a brokicéget tömöd, s rámegy a gatyád is.
ez tényleg rohadt nehéz, most próbálom tanulni, kiváncsi vagyok, meddig bírom madj az SP longot tartani, főleg, ha lesz még egy két komolyabb visszateszt..
mert már ma is megfordult kétszer a fejemben, hogy kivegyem a nyerőt inkább, és örüljek a kicsinek.
pedig hol van még a 2040 :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?