Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Már nagyon vártam ezeket a hsz-eket.
"...a vilag hitelrendszerenek deflaciok kollapszusa (amikor a meglevo hitelek nagy reszerol kiderul majd, hogy soha nem lehet es nem is fogjak visszafizetni; es amikor a hitelezok tomegesen elvesztik a penzuket)
A hiteleket nem kell visszafizetni. Az fincsi lenne, mi?
Még Zoltanot várjuk ide, és mehetünk újra 10000 fölé. :)
Jelenleg még long belépőket keresek, de nem lepődök meg, ha a short trend elindult. Így értettem.
Ez ugye azt jelenti, hogy lesz egy két bukó long kísérlet, de hát ez benne van a pakliban ugye.
10% korrekcio??
Ha nem tudnad, ez a DAX forum, es DAX mar maig ebbol megcsinalt 6%-ot. Es holnap szepen megcsinalja a hianyzo 4%-ot hozza.
Es meg alig kezdodott el.
EBRESZTO!
Ami most kezdodott, az nem a kiscserkesz-fajta hetkoznapi korrekcio, hanem egy hosszu, nagyon ronda, a vilag hitelrendszerenek deflaciok kollapszusa (amikor a meglevo hitelek nagy reszerol kiderul majd, hogy soha nem lehet es nem is fogjak visszafizetni; es amikor a hitelezok tomegesen elvesztik a penzuket)
A valos kockazat az, hogy nagy szerencseje lesz a penzugyi rendszernak, ha az indexek csak 50-60% koruli esest fognak produlakni 20 even belul.
Az Argentin default eppen mara esett. Az talan egy laza szimbolikus elojateka annak, ami kovetkezik.
Nagyban gondolkodj ne 100 as tőkeáttéttel. A 10000ről 6%-ot korrigált majdhogynem vért izzadva. Ebből 2% a mai nap. Lehet h vége a dalnak de tegnaphoz képest 0 új info van. Az egyedi gyj meg túró
Ha a csúcsok és völgyek egyirányba mennek, akkor az bármilyen TFen trend. :D
Van m1 trend is és Y1 trend is. Ha leveszed a tengelyek feliratát, nem nagyon tudod a TFeket megkülönböztetni.
Ráadásul már nem működik a "rossz hír a jó hír" hozzáállás a piacon.
Lehet, hogy vége a dalnak. Kezdik felismerni, hogy a FED tényleg komolyan gondolja. Sőt,a valóság is elég komolyan beszél.
az én véleményem változatlan;
daxban havin befejezetlen az emelkedés,szerintem 10.140-en lenne kész,így elvileg addíg csak akkora esés lehet,amivel a havi emelkedés sértetlen marad.
bármilyen sok is ez a 600 pont le,ez havin"csak"egy piros gyertya,szóval szerintem igenis reális várakozás idén,akármennyirre csúnyán is fest most.túl sok volt most a rossz hír egyszerre,mintha csak futószalagon gyártották volna őket.
szóval szerintem esélyes,várakozásaim szerint 9.300 körül lehet az alja egyelőre!elliottilag fogalmam sincs
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?