Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az jó! Csak azért ahhoz némi segítség lenne, ha pl. USA és Németo. bejelentené a fizetésképtelenséget, csődbe menni néhány pár száz éves befektetési bank, oroszok bevetnék az atomarzenált stb. Mert szerintem ahhoz kevés az, h egymásra néznek a hülye gyerekek: "-Te eladod?" "-El." "-Akkor én is!"
Én azt hiszem, h már nincs is semmiféle támasz a környéken. Ha van is, úgyse ér semmit. Totál szabad az út lefelé, megjöttek a shortos jelek. Ilyenkor szoktak az emberek hanyat-homlok shortba menekülni, de az többnyire nem szokott bejönni.
Viszont hetes boli felé közelít lehet hamarabb lesz felpatt sőőt, most hirtelen ránézve a chartra ez a valószínűbb, majd meglátjuk a pánik lejebb tolja-e.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?