Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Emlékszel tegnap estére, Lipi mit mondott? Ne shortoljam.... nehéz vol megállni! De 1270 -en vettem certit, 1361 meg eladtam...Hogy a faszba esett bele a shortba?Sajnálom mert ügyes srác!
Eddig csak dumára ment föl az egész !Nem vártam idáig!Biztos sokakat beültetnek 7150 fölött!A mai amcsi adtok csak rátettek egy lapáttal!De általában minden csoda 3 napig tart!
Igen , szerintem is a 7250 -et bepróbálja, viszont 7090-7110 -ig visszajöhet kényelmesen......( Holnap happyzik ázsia is ,ha magasan nyit rövid shorta alkalmas lesz!
a reszveny mogott mindig egy-egy ceg all...a cegek novekedesi pontencialja meg nagyban fugg a vilaggazdasagi kilatasoktol.....tehat ezt sziveskedjenek figyelembe venni....
Kolléga, te mit sejtesz, mi várható rövid távon? Meddig mehetünk? hol lesz megálló ilyenek érdekelnek.. mer nekem per pill fogalmam sincs, h mi lesz ebből ...
A rendelkezésre álló pénzmennyiség folyamatosan növekszik és keresi a helyét. Jelen helyzetben a részvények jövedelmezősége kétséges és korlátos, főleg spekulatív jellegű: a kötvények hozamában viszont az eszelőstől a biztonságiig van minden, csak épp a kínálat korlátos.
Ebből valóban egy 6-7k közötti sávozás látszik reálisnak, de előbb-utóbb csökkenni fog az államok finanszírozási igénye, és a rengeteg nyomtatott pénz be fog ömleni a részvénypiacra.
Úgy sejtem, hogy még egy 7k környéki csúcs lesz, jövő tavasszal: utána még egy kisebb depresszió, majd irány az ég.
gyerekunk ebredjunk fel !
kik azok akik reszvenyt vesznek manapsag ?? senki nincs olyan hulye, csak a jegybankok ( atv )...senki mas epeszu nem vesz....a vilaggazdasag novekszik ugy mint 2007 idejen ??? csokkenoben vagyunk meg olyan sokaig h meg sem lehet mondani h meddig...sztem maradjunk a savozasos elmeletnel 6000-7000 kornyeken....ez a realis....
Törölt felhasználó2012. 09. 06. 20:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szia Juhasza!!!
Rég láttalak itt, érdeklődnék engedelmeddel hogyléted felől. Milyen volt a nyaralás s mi van a poziddal
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?