Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
sokan nem tudjak h az europai unios szerzodes megtiltja az ekb-nak allamok finanszirozasat...ez ellen mar tobben szot emeltek, pl.: ezert mondott le axel weber a nemet jegyban elnoke, illetve a mostani elnok is tobbszor megfenyegette az ekb-t h lemond ha megszegi az ekb az eu szerzodest... illetve a mostani ekb ulesen is az intezkedesek ellen volt, amugy merkel sem tamagatja az intezkedeseket, mondjuk ez ertheto, hisz foleg az o penzukbol megy az egesz..sajnos tobbsegben vannak az ekb-ban a kisegitendo orszagok kuldottjei, illetve draghi is ugye olasz, ahol szinten baj van....sep 12-en dont a nemet alkotmanybirosag...szinte biztosra veszik alkotmanyjogaszok h ez esm ellen fognak donteni....
tehat leszogezhetjuk h az ekb szerzodest szeg folyamatosan azzal h allamkotvenyeket vasarol, ezt persze tudtuk eddig is....csak ezt most ki is merik jelenteni....tehat ebben valtoztak....magyaran semmi ertelme eu tagallam kotvenyei ellen spekulalni manapsag hisz egy bizonyos szint felett beavatkozik az ekb....ez kisertetiesen hasonlit arra mint amikor short tilalmat hirdettek....mesterseges eszkozokkel gatoljak a termeszetes piaci folyamatokat...sztem majd a piac szepen a helyere teszi a dolgokat ugy mint tavaly nyaron.....
Ha valóban 200 pip vesztesége volt a mai nap akkor most iszik vagy megpróbál nem belenyugodni és elemez 100%-onNagyon ügyes srác vissza adja ezt még a tőzsde neki 3x-osan! mármint nyerőben!Itt a helyed LIPI!
Nincs evvel baj, mert én megállok a lábamon, de van itt sok olyan, aki követ embereket..... őket nem vezetni kell, hanem átadni VALAMENNYIT (persze nem mindet), h Ők is tudjanak maguktól kereskedni. Sztem ez a topik nem a "királyok" miatt jött létre, hanem h egymást segítsük!
Lipi ezt Te írtad, ha komolyan gondoltad, akkor gyere vissza, Te is meg Wana is, igen sok ember van itt, ha nem segítsséget, de legalább a lelküket egy kicsit megynyugatni
Előre köszönöm mindenki nevében
Tegnap ott volt 1730 értéken és nem adtam el, pedig kétszer csináltam olyat amikor látom, hogy combos a dax, eladtam, és megvártam a csúcsot, és ott ujra beszáltam, és talán ráfáztam
50 környékén látszott nem nagyon akar esni, a 20 benne volt az esésbe de a 960 nem! A fél 3-as adat meg biztosította a daxot fél 4-től happy van!
Egyértelmű volt az új csúcs!A dallast meg nem néztem! :-)
Az úgy működik, hogy az erstének van certi kibocsátási lehetőség a béten, minden certinek van korlátára, ha eléri akkor kiütik, és csak a maradványértéken adhatod el
nekem fogalmam sincs,hogy működik a certi.amit írsz,az nekem veszteségnek tűnik,vagy nem az??
arra emlékszem,hogy azt írta,hogy ha Rá hallgatsz,azt csinálsz,amit akarsz,meg hogy még mindíg nem érted a tőzsdét.én meg a Dallast javasoltam :)
90-ig illene tartani, hetesen is csunyan fest....bar nem szeretek josolni, de sztem 10 dollar is benne lehet innen....aztam majd a reszvenypiac is koveti ahogy szokta :P
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?