Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Csak felnéztem mi a helyzet... én is elég ramatyul :) 7100 környékéről van nagyobb adag shortom, meg 7000rol... tudom még tartani, idővel ugyis jó lesz :) (bár tudom ez akár utolsó beszólásnak is elmenne :D )
Törölt felhasználó2012. 09. 07. 10:58
"...Mindez komoly támogatást jelenthet az amerikai részvénypiacnak, hiszen az amerikai társadalom leggazdagabb 1 százaléka birtokolja a lakosság által tartott részvények több mint felét."
10:22 | A szupergazdagok legszívesebben részvényt vennének
163-nál.az ajró is a csati tetején van,+beleütközött a csökkenő csatiba 1,2685 körül,ami remélhatőleg ma még biztosan kitart.az arany eddig behalt kitörésnek látszik.tehát van esély a fordulatra,de ez nem felhívás shortra.
ha ez a harmadik hullám (óráson)35-nél végetért,akkor kb egy ugz-s negyedik hullám várható,hogy az ötödik 250+ köré menjen fel szvsz.a dow nem ment új csúcsra!
Igazából ami adatokat kapunk 2-3 napja, MINDEN zöldben van. Ne mondja nekem senki, hogy ezek nem megmahinált adatok. Eddig minden piros volt, néha 1-1 zöld, most meg mindenhol kitört a gazdasági fellendülés és egy de 1 adat sem piros? Ez megint csak a nagyok játszótere, ahol úgy irényítanak, ahogy nekik kell ...
Van elképzelésem arra amit történt, de időhiányban nem tudom kifejteni.
Valószínűleg a spread.
Viszont linkelek egy grafikont, az árfolyammal, nálam (most nézem, elcsesztem egy percet) MT 4:48-->6:48 magyar idő szerint ennyi volt az árfolyam és ez 226.580
SZVSZ. Ha a stopod 225.800-on volt az még bőven a spreadon belül volt és azért vágott ki. Persze lehet hogy tévedek... Majd csinálok hétfő reggel egy másik képernyőmentést. link
Véleményem szerint oldalazás 205 és 30 között délután 1 ig ha az angol adatok nem kavarnak be . Ha az usa adatok jók lesznek akkor csúcson zár megint!viszont már szerintem délután be lehet állni shortba ( ts24)
Wawnak meséltem egy srácról aki az asszony ismerőse, 30 millát forgat ersténél, és csak azzal a stratégiával amit most Te is alkalmaztál. Korlát környékén beletesz 10-10 millát a certikbe és utána szarik rá sokáig.
Láttuk a számláját, nem akarod tudni mekkora pénzeket vesz ki 2-3 havonta.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?