Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha 230-on átmenne,akkor az 1D-n is 8.050 a fibo 161,8,szóval annyira azért nem elképzelhetetlen
Törölt felhasználó2012. 09. 06. 19:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
ne hari senkinek, de én még mindig a stratégiába hiszek, a vonalak se és a hírek se illetve a negyed éves jelentések se érdekelnek.
csak akkor veszek ha valami (dax, most wti) nagyon magasan van, vagy alacsonyan.
lehet, hogy végig bukom kicsi stopokkal az emelkedő trendet, de utána ha elkezd dolgozni csak várni kell és dolgozik a pénz.
ha egyszer elkapsz egy jó vonalat, utána van mit elbukni, az nagyon jó.
úgy néz ki, hogy az euba csak befelé lehet menni!!!!!!
Na az milyen??
Draghi az imf-ről nyomta a vakert, erről sehol nem olvastam.
Most őszintén, ki akar az imf-fel bizniszelni?
Mit mondanak, vedd el, csökkentsd, emeld, mind ezt washingtonból.
Mész te a sunyiba..
csak erról van szó, hogy NÉHÁNY NAGY KUPEC MEGMONDJA MIRE KELL FIGYELNI ÉS MERRE MEGY A PIAC!!!!
10 éve nyomom, mindig más a story..
írta valaki ma az olasz kötvény-Soros bát.
Soros fészbukot is vett, ezt üzenem neki..
szerintem is egy-két nap múltán vége az eufóriának.minden csoda 3 napig tart,már nagyrészt be is volt árazva,de még a fed okozhat meglepetést a jövő héten,bár én nem nagyon hiszek qe-ben
A mai nap után ismét érdemes/hasznos lehet elővenni a hetes-hónapos chartokat a hozzájuk tartozó indikátorokkal együtt.
Úgy tűnik, hogy egy több éve tartó long-hadjárat újabb fontos csatáját vesztette el ma a shortos-hadsereg. Lassacskán a longos tábornokok középtávú célját is sejteni lehet. Ezt én espénél 1600-ra saccolom, DAX-nál ez kb. 8000/8050-nek felel meg. Ez van. Közben 7600-nál lehet valamekkora "recovery könyök", ott érdemes lehet bátrabban shortolni, de aztán valszeg további felll jön. Nem szívesen írom ezeket, de sajna erre a következtetésre jutottam.
Most egy darabig érdemes lehet a longos haddal sodródni, de azért mindig tartsuk szárazon a puskaport és legyünk résen!
Jahh, az előbb vázolt 1600/8050-ig kb. pont annyi van hátra, mint a júniusi felkör-kezdettől idáig--- )
Én holt nyugodt vagyok! Marginom bírja az emelkedést még jó pár száz pontot felfele... szal no para nálam de azért a shortnak jobban örülnék, mer máá egy ideje ülök a shortokon...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?