Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Elolvastam ujra amit irtam es most lattam, hogy az a"gyoker irasom" 7 lajkot kapott, ennyit nem lattam meg a forumon, ugyhogy nem fogom megvedeni magam, csupan annyit fuzok hozza, hogy az irasban is es tovabbra is sztem nem csak en hanem masok is elismerik lipit (es igen wanat is). Ezek szerinte Te nem ertetted amit irtam.
egy lófüttyöt hat önfényezésnek, sokkal egyszerűbb így amikor beteszitek, mert sokszor ott a link is amit visszanézhetek, és lehet a további következtetésekre koncentrálni.
Akinek nem tetszik az meg pls ugorjon át rajta.
Anno itt be lett írva nyitás - zárás - rövid távú és hosszú távú jóslat, lassan ott járunk hogy csak a daxról nem lehet majd beszélni.
Mindenki csak tanulhat mások nyitásaiból és azok alapjaiból, ti legalább Lipivel úgy szoktátok betenni hogy odavertek egy chartot is hogy: "nézzed kis niggerbolha: Ez az OKA! Szerintem!"
Én ezekből tanulok, és nem utolsósorban motivál. Ha oda jutunk hogy már ezeket nem lehet akkor annak a pár embernek aki trédelni akar összerántok egy zárt fórumot vagy chat szobát vagy valamit, nekem bőven megér annyit. Ez meg itt akkor maradhat egy otp topic, ahol az kap minuszt aki nekem nem tetsző irányt mer mondani. pfföh
De bocs! Hogy lehet ekkora f@.. szövget írni! Nem hogy örülnén neki hogy készen láthatsz mindent! Te tudnád ezt végig vinni amit Lipi meg Wana csinál és tesz ezen a fórumon! Ha zavarnak az újból becsatolt írások akkor nem olvasod, egyszerűen átlépsz rajtuk! Ennyi! Ez gyökér egy írás volt az biztos!!!
SZVSZ!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?