Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nos, elég jól elnéztem, azt a "látható valamit", amit látni véltem! :-(((
(De ezért is jó minden új helyzet, hogy új infókat hoz!)
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 13:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tanulság???
Nem voltál kedves a szivemnek hehogymi???
Summázzuk már: Tegnap ki akartam szállni minimum nullában. Hogy beragadtam az a Te hibád lett volna, vagy az enyém?? Hogy mára beesett, az egy dolog, lö fan szóhrva! És ha nem lett volna lefelé korrekció?
Én baxtam el a beszállót, aztán a segítségedet kértem hogy ki tudok-e vajon jönni belőle tegnap nullán. Segítettél. Amit Te mondtál az bejött, ahogyan én szálltam be az volt a hiba.
Ha ilyenért mást kezdek el okolni akkor el kell majd gondolkodnom hogy kiköltözzek a sarkvidékre ahol nincsenek emberek, mert végleg antiszociális lénnyé váltam.
Jaja! :) Csak tényleg nem csücsöljünk ezen már! Te is hiszen milyen jó meglátásokat szoktál beírni... inkább legyen a kereskedés a téma! :)
Te most merre várod a daxlikát?
szevasztok! en ugy gondoltam, h ha most at tud menni ezen a szinten sp, akkor beporoghet, igy inkabb ravettem, s behuztam nullaba a stoppot. meglassuk. jo-szelet! :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?