Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szerintem most +- 10-15 pötty vacillálás lesz egy darabig. Aztán platóból kilövés.
Hintapalinta nélkül vagy azonnal beesik a francba (nagyon massziv -div van benne m5-ön!), vagy irány 6700...
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 14:46
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 14:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerintem benne lehet a 6800 6900 is akár augusztus közepe környékén pedig bemehetünk a pinecébe görögök,szeptemberi német alkotmánybíroság határozat kifulladnak a gyjk. legutóbb is minden nehézség közepette elment 6780 környékére gyakorlatilag a semmmire. én most nem shortolnám vagy nagyon óvatosan persze a változtatás joga fenntartva:)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?