Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
(#42042) Re: jó reggelt
Értékelés: 0
előzmény (#42040: lipido) | válasz erre | Ma, 08:23
Ugyanakkor, egy másik fibó szerint daxli 325 környéke... hümm :))
lipido
Jelzés a moderátornak
Na, a reggeli 82 pont bukóból 41-et már visszaskalpoltam. Van egy longom 6383-ról, aminek a stopját sikerült kikapnom most kiütés ellen.
Remélem, már tényleg felfelé vesszük az irányt.
Megyek büntibe ledolgozni a maradék 41 pontocskámat. :(
Pont (további) sávozásra nem látok most lehetőséget... Vagy lecsúszunk a táguló órás boli alsó szalagján (nem tudom, meddig), vagy kilövünk és go ~ 480 (első körben).
De szerintem az lesz, amit tegnap reggel második lehetőségként linkeltem.
Neee 1 pip kellett volna, hogy teljesüljön a limites vételem. Beálltam 356-ra és 356-on fordult, nekem meg 355 kellett volna. Azóta vaskos nyerőben ennék. Mindig ezzel *opom be. Megszab az ideg. :-/
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?