Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na figyelj csak, nem az önfényezés miatt linkelem újra, legtöbb esetben csárt is van hozzá... tudod, ha Te ebből nem tudsz mit levenni, az a Te bajod!! No comment!!
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 12:35
Előzmény:
törölt hozzászólás
Sziasztok!
szép kis macicsapda volt 400-tól 325-ig... :-) gondolom sokan tettek onnan shortra...
céláram 460 körül... hacsak nem megy mindjárt 10 alá...
Üdvözlet...
bukó longból(3490-től) hoztam vissza 350 től 410-ig valamicskét, de már dobtam...
lipi: sztem ezekre a bemasolgatasokra nincs szukseg, mert mindenki aki kicsit regebben van itt a forumon elismer teged. De ha mindenkepp masolni akarsz, akkor masolj mindent, ne csk ami bejott, mert Te sem vagy tokeletes, legalabb annyiszor megjosolod az ellenkezojet is csak ha azok nem jonnek be azt nem masolod vissza.
Szoval te vagy a kiraly, el van ismerve igy is ;)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?