Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jurónál jó esély van arra, hogy mielőtt elindulna felfelé, megnézi még a 1,187 környékét 1-2 héten belül. Így egy hosszú távú duplaalj lenne. Legalábbis nekem ez jön le a TA-ból.
tévedsz,én nem kötözködök senkivel,Veled se(minden látszat ellenére sem)
egyszerűen kérdeztem valamit,amit nem értettem(4h macd korlát 650),de nem kaptam rá választ.
én 640-nél láttam egy korlátot(mint lokális csúcs),annyit kérdeztem csupán,hogy ez hogy következik a 4h macd-ból?
de részemről le is zártam,bocs ha estleg bántást éreztél benne,részemről csak egy egyszerű kérdés volt/van/lesz?
Nem ismerlek, nem is tudhatom, mennyit lehet tőled (el)várni, DE nem is azért nézegetek be ide, írva/olvasva, hogy bárkitől is elvárjak valamit/bármit.
Ez egy fórum, ahol "összagyalás" folyik, egy CÉL érdekében: Profit
Gondolom, neked, sem másnak nem lesz abból pénze, hogy a másikba "beleköt".
Szóval, a piac az "ellenfél", javasolt azzal foglalkozni! :-))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?