Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de miért kell neked a longjaidnál nagyobb tételben shortolnod, amikor emelkedő trend van?
Én is ezt szívtam meg, de én legalább olyan ökör voltam, hogy nem vettem észre a trendváltást.
jaja, persze hogy nem, szerintem már megfelelően lerendeztétek a félreértést egymás közt, ezt a részét így immár lezárhatjuk sztem.
Ez itt a "DAX és Vidéke" önképzőkör, igen tisztelt tanárokkal és 99,9%-ban tanulni óhajtó klubtagokkal, igazad van, az ótépésedést MINDENKÉPPEN szeretnénk elkerülni. Kérem ehhez további segítségedet/segítségeteket!
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 13:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem tudom védeni a profitot, mert ha egy leszúrás van és utána megindulnak felfelé, akkor pápá... Mondom, adj egy mailcímet kérlek és leírok mindent. Azért a fórumra nem tenném fel... Köszi.
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 13:39
Na, még egy pöppet lovacskám, aztán 6800-ról már lehet majd indítani az UGZ shortot 6687-re?
Odett nagyon aggódott tegnap este, hogy nem lesz szép íve az UGZ-nek. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?