Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Már írtam erről, csak melyik részvényeket veszik...nem a bét-en az biztos
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 13:52
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 13:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
Thx,
már nem emléxem konkrétan, a hsz-emet sajna nem mentettem el, de amennyire rémlik volt ott két instrumentum amit nagyon dicsértetetek valakivel (talán Viasz kollégával?), még a befalap kezelő személyeket is megneveztétek. Hogy megy ezeknek a befjegyeknek a jegyzése, kereskedése? Bemegyek az otp-be veszek, aztán várok, figyelek, aztán valamikor eladom? Vagy van köztes kereskedésre is mód? Csak az otp direkten keresztül lehet intézni, vagy a BÉT-en is jegyzik? Valami ilyesmiket akarhattam sztem annó... kösz... :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?