Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
~ 5 perce nyitottam DAX shortot. Nem meggyőződésből. Színtiszta spekuláció a délutáni USA nyitás előtti bizonytalanságra játszva.S&P shortot reggel. Azon szép mínusz van. A tegnapi nap jó lett.
Szokták írni, a VIX....a vix stabilan lefele néz. Újra 19000, szerintem jön joe-ék 19050-e... vagy 70- 90,nem tudom már mit írt. napos boli tető 19050 hetes boli tető 19144 Már olyan mértékű a bukó, hogy 170+ 20-30 pont...az ember azt mondja "ott rohadjon meg". tehát minek zárjam 19000-nál? vix tovább esik, -10% lassan. de végülis volt már előbb is 19000, most is 19000, miközben vix csökkent. nem írom,h fordul, mert nem fordul, oldalazik, próbálgatja átlőni a 19000-et.. szerintem amúgy cumi lesz, de még tartom.
Köszönöm. Bár újabban én inkább szerencsejátéknak fogom fel, és a megérzéseimre megyek. Ahogy már többször írtam, de van pár ember, akinek számít a véleménye. Te is Tamás közte vagytok. Egyébként a nagy bukásaim nekem is akkor voltak, amikor a saját elhatározásaimat nem fogadtam meg. Szerintem már zárom a longot. Majd látom mi lesz.
Nincs realtime-om, 18950 körül vettem egy adag TS certi, de a teljesülési árból láttam, hogy már felette van. Most már jöhet a hosszú felső kanóc kialakítás HA-HA
látom. 18970-et megfogták azonnal. akkor is azt mondom, amikor esni kell, a sentiment nem segít,h a tömeg longol, mert bizony nem zárnak, kivárnak. Persze tudom a magyarázatot. 100évből 3 shortos, 97 longos.
az ellenállások lefele támaszok....azt , hogy hol állhat meg lefele gőzöm sincs ....jelenleg extrém mennyiségben shortolják a kicsik a sentiment szerint .....tőlük ilyenkor sacc 80%ban elszedik a mannát aztán leves lesz valószínüleg szvsz ...mert amúgy döl a xar a dajcsoktól (is)...de mint tudható tőzsde nem egyenlő gazdaság
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?