Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
:D 19015-öt megcsípték...........reakció? 19025........ m5 bollinger közép 19024, vissza 20 ! Élő riport. első pöckölés ok, PATT volt, remélem a következő átszaGGatja..
cert 3185-nél is járt, most 3325 dax 19020 most, az előző tető 19015, amit megküldtek és áttörtek. ilyenkor a shortos vér azt mondja,h szakadunk a picsába. pedig pont annyit korrigál, amíg nem fáj a longosnak, max 19015-ig, ez volna az ideális TP. a kiszállásra.
Legalább 1 valaki eltalálta közülünk az irányt. Bár elvileg zárta. 19000 körül, illetve CSAK gondolkodott rajta. Amúgy ha tartotta 19050-ig, és nem dobta 19000-nél: STOP 19000, aztán "hátradől", mehet a Szepesy/Vitray focimeccs.
nasdaq TS 4000 körül van,még amikor csipegettem, emlékszem, 8000 volt:D 50db-ot vettem. ha nem dobom akkor, még 50db-al is mekkora cumi. és azt sem felejtem el, amikor tele voltál certivel. jött egy fos adat egy eufóriánál és 300-at szakadtak az adatra.. +ban zártad, pedig gatyául álltál.
A robotok valószínűleg ezt látják, "sentiment", hogy ki kell velük baszni, és akkor mehetnek az égbe. Bár azért kétlem, hogy CSAK a stop viszi fel idáig a DAX-ot, valakinek vennie is kell.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?