Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát jósolásban én is elég jó voltam,a végrehajtásban már nem annyira.. Nov.6-tól írtam,hogy emelkedés lesz,ami meg is történt,Dax kicsit késve követte Usa-t,de végül felmászott a csúcsra.. Aztán amikor a Dow elkezdett csorogni,írtam,hogy vége van a Miki rallynak,és esés várható..Persze kaptam az íveket,hogy semmi jele ennek a grafikonokon..Aztán mégiscsak bekövetkezett.. Ezt a legutolsó felpattanást nem lehetett látni előre,ez egyértelműen a jobb infla adat miatt történt...
Amikor ilyeneket írok,h 21000-ről 21350... szerintem gyakran hülyének néztek. Meg amikor a 21200-et "megjósoltam" 22000-ről". tippmix kategória, jól írja bonti.
Tegnap nasi shortban voltam,kb.este 8-ig.. Ma meg longot nyitottam certiben,és egyiket sem hagytam kifutni.. Brutál sok nyerőt hoztak volna..De már ez a túlzott óvatosság miatt,ami az utóbbi idők mellényúlásai miatt kialakult,már azt sem hiszem el amit látok..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?