Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Utolérik egymást, max időben nem egyszerre esik. DAX tegnap kimaradat a szórásbó. Nasi durván 200 pontot esett bő 1%ot.. DAX 30-at, most tart 80nál. 0,5%. Értem,h "túlvett " a nasi, nem számít semmit, ha profitrealizálás jön, DAX még nagyobbat esik.
nasi 4h boliközépről pattog. mindenhonnan jó infla adatok jönnek, USA-ból miért jönne szar? .... Szerintem Medvecsapda. esik esik...aztán úgy zár 18k felett, mint az állat.
Daxot holnap reggel lehet shortolni bar sp olyan nagyot nem esett Nasi h1en rsi 30 körül, es h4es boli közepnel innen 950ig egy felpattanas az adatok benne van
Mondtam, hogy közel a fordulat. Már majdnem longba álltam. 😃 Ott voltam az ujjam 19:30-kor buy felett, elénekeltem húzzátok cigányok nótát, de nem nyomtam meg. Azt most lefekvés előtt mit látok? Egy short már zöld volt. Ki is dobtam. 😃 Már csak 5-nek kell bezöldülni.
DAX nem ment ki új csúcsra. DAX alig esett még csak 0,2%-ot, nasdaq már 1%-ot. DAX-tól éjszaka várok egy zuttyot, majd behozzák a lemaradást. Benne van már a pakliban az a kártya,amikor mínuszban nyitnak ,és zuhannak tovább, akár -1,5%-os esésig.
Holnap adatra huznak rajta, aztan beejtik mint a követ. Most sokan beallnak shortba es azt holnap biztos megprobaljak kiutni. Szerintem mindegy hogy jo vagy rossz adat lesz, eddig se nagyon volt eses se adatra se Powell interjura, semmire. Majd lesz ha azt akarjak. Ha Nvdiai meg Meta piros, akkor hön az armageddon :D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?