én kezdem azt érezni, hogy a jövőévi választás szempontjából már nagyon a 24. órában vagyunk ahhoz, hogy belefogjanak a biztosítási szektor átrendezésébe - persze lehet, hogy éppen ezért még gyorsan meglépik... szerintetek?
Sajnos tényként egyelőre csak a hívők (kitartók) kezelik, ellenben a piac még nem. Ezért is fog nagyot szólni, ha konkrétumok látnak napvilágot...! Lassan jöhetne valami infó erről is!
Igen, szerintem már nem esik tovább, a nemzeti biztosítóvá való válást tényként kezelhetjük, bármikor jöhet hír, és ugorhat az árfolyam. Március 19.-én közgyűlési hírdetmény közzététel
fenntartom a #31473 bejegyzésemben írtakat: most az ék csúcsának árfolyamán vagyunk (kb. 335) és ez marad is a közgyűlésig, ahol kiderül: - van-e oszti? - lesz-e nemzeti bizti?
A rövidtávon gondolkodók az oszti elmaradása miatt dobhatják, a hosszú távon gondolkodók a nemzeti bizti mögötti kételyek miatt fordíthatnak hátra arcot. Viszont: 1) ha lesz oszti és lesznek hírek a nemzeti biztiről, akkor a kettő együttes hatására kilőhet az árfolyam, áttörjük a 10 éves trendvonalat (goto 544); 2) ha elmarad az oszti, de lesz bizti, akkor rövidtávon bezuhan az árfolyam, majd szép lassan felkúszik; 3) ha lesz oszti, de nincs bizti, akkor rövidtávon kis hype, majd folytatódik tovább a 10 éves trendvonal menti árfolyamcsökkenés
CIGPANNONIA kitartók