A 340 nyilván nekem sem túl csábító. De több negatív hozzászólóval ellentétben én úgy gondolom, hogy valamikor lesz benne min. egy nagyobb ugrás, plusz azért lassan kúszik majd felfelé, és ezért érdemes lehet várni akár több hónapot is. Ha leverik, veszek, de el jó ideig nem adok.
Én abban bízom, hogy 385-ig elmegy és végre megnyílik az út a 420 felé. Tudom, most optimista vagyok, de talán egy osztalékkal kapcsolatos pozitív döntéssel meg lehetne végre mozdítani.
Jól teszitek. Ezen a szinten csipegetni kell. Ha viszont valaki komoly mennyiséget szeretne, annak jóval feljebb kell mennie. A közgyüli után alsó hangon 340-350 körülre várom.
A közgyűlés időpontja április 19. Március 19. csak a közgyűlés meghirdetésének időpontja. Ebben még csak a napirend lesz benne. A határozati javaslatok csak március végén lesznek közzétéve.
Ekkora rést is rég láttam :) Szvsz tegnap valaki ki akart szállni a hírre való lendületben - ami úgy, ahogy sikerült. Lassacskán történnie kellene dolgoknak (jelentés 2. oldala szerint)
Úgy látom volt itt egy kis félreértés, a célárat 315-ről 340-re emelte Concorde, ezért írta farkasfu kolléga a 340-et. A célár emelés jó hír, én a jelentést is előremutatónak látom, a felvázolt "nemzeti biztosító" jövőképről nem beszélve, erre az ár bezuhan 323-ig. Jegyzem meg tavaly októberben hasonlóan 338-ról 323, majd kilőtt az árfolyam
CIGPANNONIA kitartók