Lehet jozanul es hangosan gondolkodni de keverjunk bele burkolt celzasokat.Utana alakul ki az amit most lathatunk. Termeszetesen ez mindenkire vonatkozik,nem kell itt mindenben egyetertenunk.
Majd a személyeskedést valóban illik törölni. A józan, hangosan gondolkodást, szerintem nem. Ha a kedves bátyámat védted meg attól, hogy felmossák vele a padlót, akkor értem...👌 Bő egy éve követem... Sok oka volt, hogy kipakoltam a portfóliómból (hétszámjegyű bukóban, egy hónap alatt visszakerestem napizással), de elegem is lett a parttalan felbeszélésből. Most 15%-kal alatta vehetem vissza, ha jónak látom. Nem topikfüggő...🙄 Mentem. Jó éjt!
Jó lenne ha leszállnál rólam! nem akarok veled foglalkozni, az estről meg csak annyit hogy 2ft ért vetem estet, sokáig ültem benne, én voltam az egyetlen aki beírta hogy 100 felett fogja eladni, és lám 145ös átlaggal adtam el a médiást, számold ki mennyit kerestem 1db részvényen. Majd ha neked is lesznek ilyen vételeid meg eladásaid kedves csaba majd akkor írj rólam valótlan személyeskedő dolgokat, ezzel részemről befejeztem veled, ha lehet akkor többé ne írj nekem válasz se kell.
Néha túl komolyan veszed a dolgokat. Értem én, hogy jól fejlett igazságérzettel vagy megáldva, de az apró-cseprő dolgok felett akkor is célszerű átsiklani.
Azert toroltem mert csak szemelyeskedes alakult volna ki belole.Lenyeg a dolgokat tisztaztuk.Egyebkent nem kell mindent szentirasnak venni :-) de,ha koveted a topikot napi szinten akkor majd raerzel te is.
Ismerem, mint nyomott le az Estben, etc... Megszoktam, nem azon akadtam ki. Szerintem tök korrekten fejtegettem valamit, se támadó, se csúsztató nem volt. Lehet róla dumálni aztán kész. Mindegy is, én tudom, hogy miért fogom visszacsipegetni, aki meg akarja az várja ide Grabot, meg az “anyámkínjátis”, a 300-as árfolyammal holnaputánra...👌 Te meg olvadt ki! Itt a tavasz!!! 👆
AutoWallis Nyrt+topic