Kedves Feel! “Jól esett” ez a törlés, de az a rengeteg blődség, uram bocs’á folyamatos hazudozás - pl éppen a következő hétvégén mi lesz bejelentve, meg már a Concorde is veszi, sorolhatnám még napestig -, amit folyamatosan jegyez itt valaki, nos, az még egy ejnye-bejnyét sem szokott kapni a topik gazdájától. Itt a fórumon idestova bő egy éve te vagy a Wallis nagy guruja, de mióta hagyod ezeket az extrém baromságokat burjánozni, azóta már azt sem hiszik el sokan, ami igaz abból, amit fejtegettek. Lehet, belterjessé tenni egy topikot, de nem érdemes... 👍 Egyébként, ha már itt tartunk miért is kellett törölni? Úgy kiváncsi lennék rá, azzal együtt, hogy azt törölsz, amit akarsz...🤔
Ezt mi eddig is tudtuk meg azt is,hogy azok a bizonyos rovid tavu penzpiaci erdekek miatt van itt az arfolyam. Ezek kozul az egyik az apportok lehetnek.
Én csak azt olvastam amit nekem írt:-)))) mért nem törölte le? sok benne a hiba . Kedves bátyám akkor törölje le amit írt nekem, meg azt is törölje amit válaszoltam:-)))
Kollega utana javitotta az eredmeny becsleset.Kedves batyam szerintem most kicsit felreertette a helyzetet :-) Nem mindenki kovette eddig napi szinten a reszvenyt.
AutoWallis Nyrt+topic