Fontos lehet, hogy hol zár, mert eddig ez egy nyugodt emelkedés első felvonásának is beillik: ha 110 körül bírja a “magaslati levegőt”, akkor holnap egy 112-113-mal meglehet a három fehér/zöld gyertya... 200 napos átlag 113!
Én is így látom kedves bátyám, az a sok minusz is mutatja ami kapok, pedig én csak az irányt írom be. De sebaj az eredmények tükrében azt látom hogy megyünk északra, és ahogy mondtam korábban, apport után, új ÁTH.
Szerintem rosszul látod a dolgokat. Akik 100 környékén vették, ne adj Isten 100 alatt, azok már 10+% nyerőben ülnek. Ennek a részvénynek az utóbbi 1 éves teljeseítményét elnézve, nekem is nagyon viszketne a tenyerem az eladás gombot megnyomni :)
Emlekszunk,hogy legutobb 115ft-rol fordult vissza.Viszont azota valtozott nehany dolog pozitiv ertelemben.Jott nehany bejelentes es ezeknek erdemi hatasa lesz az eredmenyre.
115ft utana 127ft ezeket atvinne,akkor onnan kov ellenallas 145ft-150ft.Persze ez meg nem most lesz :-) https://www.tradingview.com/x/gqSEHqeX Tartom a 112ft-ot amit reggel irtam.
AutoWallis Nyrt+topic