Sebaj, majd az mrp programból kapott papírjaival vigasztalhatja magát. Kb 2 év múlva lehivhatja az opciót, gondolom millió darabos lesz (20 milliot osztottak szét 21 vezető között)
2018-as 800m ft adozott eredmenyt bearazta a piac 100ft-ra. Meglatjuk,ha most kb dupla eredmeny lesz akkor azt mikeppen arazzak.Foleg,ha lesz osztalek is.
Simán. Az Alteo is közel duplázott az oszti fizetést megelőző évben, szóval a remélt első osztalék előtt a piac először felárazta a papírt, és onnan már csak szolidan emelkedett (négy év alatt +50%). Magyarán itt is benne van a pakliban... Plusz, ha jól emlékszem, idén már az elsőbbségi részvény tulaj nem tud csak magának osztalékot fizettetni, így ha akar magának, akkor mindenkinek kell adni, nem?
Na én ezt tippeltem korábban, azzal, hogy ez esetben egy 50-%os árfolyam emelkedés is reális lenne a mostani árhoz kèpest. Az akvihoz van bőven rv a tulajéknál, ez viszont kellene a nagyobb eredményhez. Egy Grabo vagy nem is írom le, hogy melyik cég behozása esetén viszont....bármilyen árfolyamot el tudok képzelni.
Veres úr szerintem tanult az ML hibákból, nem fog ide több önálló céget tenni, előbb utóbb az összes cége itt lesz mert ez viseli a wallis nevet, most jön a grabó, aztán jöhet a többi is, szerintem.
Hat igen, az nagy kerdes h most ha meghuzzak kipukkad-e ujra 100 korulre es ott erdemes venni vagy most megindul komotosan a célár fele. Hetfon kiderul.
Szia! Igen szerintem mindenképp jó szint a hígitásra .100 alá már nemigen fog menni, már az aránylag jó hírek miatt sem!! Bár tudjuk jó ideje mire valók a jó hírek, pár forintos speka emelkedésre, aztán vissza a kiinduló pont! Viszont 120- 125 benne lehet tavaszra😉
Sziasztok! A tavaly ev eleji felrantas ota benne ulok beragadva 160as atlagaron, szerintetek ez a 100-105koruli szint megfelelo lehet a most kijott eredmenyek fejeben egy kisebb higitasra? Ti hova varjatok a papirt ev vegere?
AutoWallis Nyrt+topic