Ez nem önmagában nagy hír, az ICL Auto nem egy nagy hal. Ez azért nagy dolog, mert közel egy éve nem volt semmi kommunikáció, bejelentés, hír az AW célokkal összefüggésben. Ezzel megkezdtünk egy folyamatot, ami reményeim szerint nem olyan tempóban fog haladni mint az elmúlt egy év történései.
Az Iniciál Csoporttal kötött szakmai együttműködés első lépéseként az AutoWallis nyugat-magyarországi terjeszkedése céljából megvásárolta az ICL Autó 60 százalékát. Az ICL Autó februárban Szombathelyen kezdi meg működését, elsőként a KIA márka forgalmazásával és szervizelésével. Az akvizíció jól illeszkedik az AutoWallis stratégiájába, melynek célja a további növekedés akvizíciós és organikus úton.
Egyelőre EstMédiában is érdekelt vagyok, ott is megvárom a sztori kiteljesedését. Szvsz Deltaként hamarabb fog duplázni, mint AW triplázni, viszont - ha itt valóban lesz osztalék - ez megbocsátható lesz a papírnak!
Én elég nagy tőkével vagyok jelen, és az estmédiánál rengeteget idegeskedtem, és akkor ott meg is fogadtam hogy funda nélküli cégbe nem teszek pénzt, egyszer én már az összes tőkémet buktam mert funda nélküli cégbe fektetem, pl 50millióval nem lehet szerencse játékot játszani, és nálam az érték nélküli cégek, a szerencsejáték kategóriába vannak. Azért vagyok a wallisba mert itt érték van, és rossz esetben szedem az osztalékot, jó esetben meg triplázok:-))
Ízlések és pofonok. Majd meglátjuk mire viszik üdvöskéink! . Azért vagyunk itt, hogy befektetéseink révén pénzt keressünk, jómagam inkább diverzifikáció-párti vagyok. Bár a BÉT-en momentán többfajta részvény tartása nem a kockázatok terítését segíti, hanem inkább azok növekedését. :-))
Egyébként a pénteki hír nem hivatalos jelentés volt, abban - ha jól emlékszem - összegek egyáltalán nem szerepeltek, csupán autó eladási számok. Hiányoltam is a Ft összegeket nagyon! Az eladott autók száma valóban növekedett, de kíváncsi lennék arra is, hogy ez milyen bevételt generált, mi ugyanis csupán abból tudunk részesülni. Ezek viszont egyelőre ismeretlenek és ha jól emlékszem voltak itt már csúnya számszaki eredmények is!
AutoWallis Nyrt+topic