Amugy ezt 10bol 8embernel megtehetem megtakaritasi pultoknal. Nem vagyok sem a bank alkalmazottja, sem a pista alkalmazottja, hogy emberekhez menjek a pultnal mast ajsnlani. Nem tudom hol eltek
A tíz év körüli állampapírok a NYESZ számlára lesznek most jók, a 10 éves hozam a 20% adójóváírással megfejelve évi két% bónusz hozam, ami ráadásul egy összegben jár és szintén befektethető. Akinek 10-12 év van nyugdíjig érdemes átgondolni a NYESZ számla nyitást. Kár hogy a MÁKnál nincs csak a bankoknál lehet kötni. Persze a PMAP sem rossz egy 2% évi bónusz kamattal.
nyiss számlát az államkincstárban. minden ingyenes csak tranzakciós illeték van. webkincstáron keresztül bárhonnan kezelheted a számládat. adhatsz vehetsz pénzt utalhatsz ki-be
Az a problémám hogy hosszabb idő óta nem tartózkodok Mo-n, azt már felfogtam hogy a MÁP+-ban jelenleg már nincs perspektíva, ki kell szállnom. De a távollét és idő hiánya miatt sajnos nem állt módomban ezzel foglalkozni, ezért fordultam hozzátok. De a DKJ tényleg jónak tűnik. Gondolom a K&H-nál is jegyezhető?
Azt gondoltam azért van ez a fórum, hogy az ilyen reménytelen eseteket némi tanáccsal segítsétek. Van egy kis pénzem, amit szeretnék megóvni az inflációtól. Troll az nem vagyok, fogalmam nincs az mi. Azért köszönöm hogy időt szenteltél és válaszoltál a kérdésemre.
1eves MAP 7%. Vannak fix 12%os DKJk helyette. Ma voltam postan, ott is nyitva a kincstari szamlam, pont befizettem. Elottem levo oreg bacsi is 1eves MAPot kert. Ugyintezo dicserte jo az, barmikor felveheti. De tudja,... 3honapig nem ksmatozik.. mondta neki. Hat ennel minden jobb
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.