Ez jó a liszt topicból. :))) "Kim Jong Hathornak lesz mit cenzúráznia itt a topicban. Alternatív befektetésekről van szó, miközben itt minden nap ATH van"
Mi így előzünk a kanyarban. Ausztriát akarták, de a törökök után megyünk. Lejöhetne még egyszer 400 alá EUR/HUF, a maradék PMÁP forintjaimat is átváltanám, mielőtt jön Wiseon a pedofilmosdató Fidesz emelt tranzakciós adója és devizaváltási lehúzása, ami a legszemetebb a maga 0,9%-ával.
"A török lírával szemben is gyengül az árfolyam: már 1,4 százalékot veszített a magyar deviza, a kurzus most 11,4 közelében jár."Mindennap ath,5% is elég! Ez most akkor már a törökút vagy már annál is rosszabb!?https://www.portfolio.hu/deviza/20241202/delutan-ujra-beutottek-a-forintot-726908
Engem is kirakott! Hogy lenne már gond az 500as juró, hiszen itt FO$rint van! Persze, hogy írásaiban nem érdekli, hiszen fizetést kap a termék népszerűsítéséért! Neki ez a munkája!
A különbség annyi, hogy más befektetési termék tulajdonosok elismerik,sőt sérelmezik is ezt,a szektavezér meg nem. Szóba sem jöhet, hogy mondjuk eurós vagy dolláros pozi nyitódjon mondjuk a kamatokból vagy azok egy részéböl, hogy részben fedezve legyen a forint leéértékelődés ellen az állampapír portfolió. Csak a webkincstár és a mindennap ath a duma. Ami ugye ha a portfolió értékét nézzük,akkor hazugság.
"Szektavezér nem veszi észre, hogy a 19,1%-os kamatát kőkeményen kilopják a zsebéből." --- A forint gyengülésével ez ugyanúgy igaz az összes forintalapú befektetésre, nem kizárólag az állampapírokra.
Ja, hogy téged is kirakott? Üdv a klubban! :) Szektavezér nem veszi észre, hogy a 19,1%-os kamatát kőkeményen kilopják a zsebéből. Ha 500 lenne az euro, akkor se lenne gond.
'Növekszik a felfüggesztési idő, mert sokadik kérésre sem hagyod abba. Állandó felbujtás a topikosok ellen" Kriminalizálva lettem. Én lettem a felbújtó. Ha eljön az idő,szerintem Hathor komolyabb feladatok ellátására is alkalmas lenne. Jó vérbíró lenne belőle,akire nem hatnak az érvek. " Vádlott, hallgasson! Az ülést berekesztem,a vádlottat vigyék hátra,végezzék ki!"☺️
Na, ezt írd be a lisztesnek, egyből törli majd. :) Ilyenekről nem szabad beszélni, a napi kamat jön, most a hétvégi ugyan rövidebb lesz, de majd ezt is felírom az Excelbe. Ha valaki lát akciós lisztet, szóljon.
Azon gondolkodtam,hogy ha a Pennyben ki kell írni egy termékre ha kisebb,meg drágább lesz,akkor a pmápra miért nem kell ráírni,hogy ahogy gyengül a forint,úgy a pmáp egyre kevessebbet ér!?
Website traffic checker szerint kb 600k ember nézte az elmúlt hónapban a fórumot, átlag 3 topicot néztek és kb 10 percet töltenek itt. Szóval ez már a karmelitából is látszik.
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.