Topiknyitó: 27400 2014. 06. 24. 12:07

Állampapír  

Szerintem itt már nem a hozamvadászatra gyúrnak hanem a Forint erősödésére játszanak.

Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.

Ezért tartja még a Templeton is.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Boby
Boby ma, 15:15
"A török lírával szemben is gyengül az árfolyam: már 1,4 százalékot veszített a magyar deviza, a kurzus most 11,4 közelében jár."Mindennap ath,5% is elég! Ez most akkor már a törökút vagy már annál is rosszabb!?https://www.portfolio.hu/deviza/20241202/delutan-ujra-beutottek-a-forintot-726908
geza77
geza77 ma, 14:09
Előzmény: #6012  bronz

Engem is kirakott! 
Hogy lenne már gond az 500as juró, hiszen itt FO$rint van!
Persze, hogy írásaiban nem érdekli, hiszen fizetést kap a termék népszerűsítéséért!  Neki ez a munkája!
bronz ma, 14:05
1 éve 378,15 Ft volt egy euró.
Ma 415,01 Ft.
9,7%-os gyengülés 1 év alatt.
9,7%.
Boby
Boby ma, 14:01
Előzmény: #6013  Ishar
A különbség annyi, hogy más befektetési termék tulajdonosok elismerik,sőt sérelmezik is ezt,a szektavezér meg nem. Szóba sem jöhet, hogy mondjuk eurós vagy dolláros pozi nyitódjon mondjuk a kamatokból vagy azok egy részéböl, hogy részben fedezve legyen a forint leéértékelődés ellen az állampapír portfolió. Csak a webkincstár és a mindennap ath a duma. Ami ugye ha a portfolió értékét nézzük,akkor hazugság.
Ishar
Ishar ma, 13:29
Előzmény: #6012  bronz
"Szektavezér nem veszi észre, hogy a 19,1%-os kamatát kőkeményen kilopják a zsebéből." --- A forint gyengülésével ez ugyanúgy igaz az összes forintalapú befektetésre, nem kizárólag az állampapírokra.
bronz ma, 13:24
Előzmény: #6011  Boby
Ja, hogy téged is kirakott? Üdv a klubban! :)
Szektavezér nem veszi észre, hogy a 19,1%-os kamatát kőkeményen kilopják a zsebéből.
Ha 500 lenne az euro, akkor se lenne gond.
Boby
Boby ma, 12:24
Előzmény: #6010  bronz
'Növekszik a felfüggesztési idő, mert sokadik kérésre sem hagyod abba. Állandó felbujtás a topikosok ellen"
Kriminalizálva lettem. Én lettem a felbújtó. Ha eljön az idő,szerintem Hathor komolyabb feladatok ellátására is alkalmas lenne. Jó vérbíró lenne belőle,akire nem hatnak az érvek. " Vádlott, hallgasson! Az ülést berekesztem,a vádlottat vigyék hátra,végezzék ki!"☺️
bronz ma, 12:13
Előzmény: #6009  Boby
Na, ezt írd be a lisztesnek, egyből törli majd. :)
Ilyenekről nem szabad beszélni, a napi kamat jön, most a hétvégi ugyan rövidebb lesz, de majd ezt is felírom az Excelbe.
Ha valaki lát akciós lisztet, szóljon. 
Boby
Boby ma, 08:59
Azon gondolkodtam,hogy ha a Pennyben ki kell írni egy termékre ha kisebb,meg drágább lesz,akkor a pmápra miért nem kell ráírni,hogy ahogy gyengül a forint,úgy a pmáp egyre kevessebbet ér!?
Josti ma, 06:29
Előzmény: #6000  Boby
Website traffic checker szerint kb 600k ember nézte az elmúlt hónapban a fórumot, átlag 3 topicot néztek és kb 10 percet töltenek itt. Szóval ez már a karmelitából is látszik. 
bronz ma, 05:07
Előzmény: #6006  N0MAD
Köszi! 
N0MAD vasárnap, 20:06
Előzmény: #6005  bronz
Kisbufi topikba bemásolta.
bronz vasárnap, 19:55
Előzmény: #6002  N0MAD
Miről volt szó?
Sajnos lemaradtam róla, ÁKK Hathor kigyomlálta.
balentum
balentum vasárnap, 18:16
Előzmény: #5998  Boby
A kor bezarult, nincs tobb kerdesem, kenytelen vagyok elviselni es beletorodni. Vagy vegyek allin allampaprt en is.
balentum
balentum vasárnap, 18:13
Előzmény: #5999  Ishar
Ha,ha,ha jot nevettem a rabas poenon.
N0MAD vasárnap, 17:28
Előzmény: #5997  balentum
Na pont elolvastalak a szomszédban törlés előtt. 
Erdekes.
Boby
Boby vasárnap, 17:20
Igazából nem is értem miért vagy kiknek kérdés ez,mikor számtalan beszámoló van a témában.
https://www.lakmusz.hu/belulrol-lattam-hogy-mukodnek-a-fideszes-troll-oldalak/
https://megafon.hu/
Ha ez is kevés, kérdezd meg Hercegtől, hogy miért adta el a Stockyt. Néhány hete beszélt erről az eurhuf topikban.
Boby
Boby vasárnap, 16:17
Nem tudom, hogy mennyi emberre hat a portfolio fórum, de hogy az aktivisták ott vannak a fórumokon és teszik a dolgukat,az biztos. 
Ishar
Ishar vasárnap, 16:04
Előzmény: #5995  balentum
"Abból is látható, hogy megy az álompapír promóció ezerrel és szépen dolgoznak a "fizetett" érdekeltek is.
A tiltások, törlések nem véletlenek mellékelve a "csipkerózsikás álmos" mindig ATH-s dumákkal. Mindenki legyen óvatos és tudjon olvasni a sorok között, mert sajnos megint ilyen időket élünk." --- Te ezt komolyan gondolod, amit itt írsz? Szerinted a 11200 milliárdos lakossági állampapír állomány mekkora részére lehet(ett) hatása a fórumban írtaknak? 0,001 százalékára?  Amúgy te nem a Rába "fizetett érdekeltje" vagy? Mert folyamatosan annak vételére buzdítasz mindenkit és állítólag sajnos olyan időket élünk, hogy mindenkinek óvatosnak kell lennie.
Boby
Boby vasárnap, 15:13
Előzmény: #5997  balentum
Poerfolio Online Tőzsde = Erste. Régebben olcsóbb volt a POT,de szerintem ma már egál.
  • "Kik vagyunk?A Portfolio Online Tőzsde és Portfolio Global által nyújtott kereskedési lehetőség a Portfolio.hu-t üzemeltető NET Média Zrt. és Magyarország egyik legnagyobb befektetési szolgáltatója, az ERSTE Befektetési Zrt. összefogásában valósul meg. A Portfolio Online Tőzsde ügyfelei Magyarország legnagyobb befektetési szolgáltatójának az Erste Befektetési Zrt.-nek az ügyfelei."
balentum
balentum vasárnap, 10:35
Előzmény: #5996  Boby
Köszi szépen ennyi nekem elég is, sikerült hányás nélkül végig olvasnom.
Régebben portfolio online-s ügyfél voltam, de a Random felvásárlása miatt ott hagytam őket és az ERSTE ügyfele lettem.
Másokkal ellentétben nekem nincs velük problémám, persze az én "szintemen" kereskedve.
Boby
Boby vasárnap, 10:14
Előzmény: #5995  balentum
Tessék egy cikk indulásnak. Talán fogalmazhatunk úgy, hogy ner bankárvonal.
https://24.hu/media/2017/09/21/kiszallt-a-portfolio-hu-es-a-penzcentrum-hu-egyik-tulajdonosa/
balentum
balentum vasárnap, 09:19
Előzmény: #5994  Senda
Nyilván látom és és erre gondoltam én is csak azt hittem van valami konkrétum is.
Abból is látható, hogy megy az álompapír promóció ezerrel és szépen dolgoznak a "fizetett" érdekeltek is.
A tiltások, törlések nem véletlenek mellékelve a "csipkerózsikás álmos" mindig ATH-s dumákkal.
Mindenki legyen óvatos és tudjon olvasni a sorok között, mert sajnos megint ilyen időket élünk.
Senda vasárnap, 08:50
Előzmény: #5993  balentum
Ha belegondolok mi van a portfólión? Brüsszel, hanyatló nyugat és háború 
Mi nincs? Magyar Péter ,Tisza 
Szerinted kikhez köthető akkor?
balentum
balentum vasárnap, 08:10
Előzmény: #5992  Boby
Pontosan ezt az asast megsporolva szeretnek a godor aljara jutni.:)
Boby
Boby vasárnap, 06:37
Előzmény: #5991  balentum
Google, portfólió tulajdonos,aztán olyan mélyre ásol,amennyire akarsz.
balentum
balentum vasárnap, 06:17
Előzmény: #5989  Senda
Kinek a kezeben van?
Boby
Boby vasárnap, 06:15
Előzmény: #5989  Senda
"9.16 kor jelent 
meg a cikk és én 10 órakor már elolvastam, hogy mit mondtak mire jutottak 13.00 órakor történő bejelentéskor! "
Hát miért baj az, ha látják a jövőt!? Mi pont ezt szeretjük bennük,ezért olvassuk őket!A pmáp toborzásban is milyen aktívan vettek részt!?☺️ Amúgy a fórum egész szabadon üzemel, persze lehet, hogy ez csak taktika, hogy szem előtt maradjunk.
Senda szombat, 23:11
Sziasztok! Régen voltam az oldalon először ha valaki nem látta mint ahogy én is ma vettem észre felírták a babakötvény kamatát! 
Másodszor nagy portfolió olvasó vagyok hitelesnek tartom tartottam, de miután utána olvastam kinek a kezében van így sokmindent megértettem! A héten voltam egy konferencián ahol a Nagy Márton volt mint díszvendég és rengeteg állami és magyar cégvezető volt érdekes módon külföldi nem volt pedig belőlük is van két nagy ebben a szegmensben, 8.45-ig kellett regisztrálni 9-kor kezdődött a program és 14.30 körül lett vége, érdekes dolgok hangzottak majd volt egy 5 perc szünet 9.50 körül, kiváncsi voltam, hogy áll a forint a tőzsde a háború és kezdtem a portfolió olvasást majd látom, hogy amin vagyok arról van egy cikk de nem is egy cikk hanem a teljes leírás, hogy miről volt szó! 9.16 kor jelent 
meg a cikk és én 10 órakor már elolvastam, hogy mit mondtak mire jutottak 13.00 órakor történő bejelentéskor! Na köszönöm ennyi volt portfolió! Valaki hibázott hamarabb hozta le a cikket mert még nem is jártunk ott amit ők már tudtak sőt portfolió véleményt is írtak hozzá! Vicc az egész!
Boby
Boby szombat, 09:41
Előzmény: #5985  Stayerke
De mi itt nézzük a dolog jó oldalát,számunkra ezek lehetőségek, szerintem kis kockázattal megjátszhatók.
Boby
Boby szombat, 09:38
Előzmény: #5985  Stayerke
Paradox módon nem. Mindent meg fognak tenni, hogy a szavazókat magukhoz édesgessék. Lásd webkincstár. Mindenki hozzon magával még négy embert és még a pénzt is mi adjuk. Több évre előre fognak minden pénzt elkölteni. Ha a 2022-es választás okozta károk nem múltak el,akkor még csak elképzelni sem tudom, hogy a 2026-osé mikorra lesz orvosolható!?
N0MAD szombat, 09:29
Előzmény: #5975  bronz
Nos, sokan nem fognak szerrtni de van a érzelmi alapú befektetés,  amikor valaki jobban bízik a matematikailag indikoltnál valamiben és abba tol mindent 
Legyen az bitcoin, slágercég, klímavédelem, kormány, vagy akármi. 
Aztán ha benne van mindenki más csak vak ésvagy irigy. 
Stayerke
Stayerke szombat, 09:13
Előzmény: #5982  Boby
"Komoly bajban van a kormány." Felcsillant a remény az ország számára? Költői...
Boby
Boby szombat, 08:49
https://m.hvg.hu/360/20241015_csempe-osztrak-kolozsvar-romhany-Zalakeramia-roman-epitoanyag
"Végül csak sikerül elüldözni Magyarországról a Zalakerámiát, amely a legfontosabb gyárát Romániába költözteti"
Miért nincs beruházás,miért nincs fogyasztás,miért nem nő a gdp,miért nincs bizalom!?
Boby
Boby szombat, 07:39
Előzmény: #5981  Boby
https://nepszava.hu/3259478_median-felmeres-partpreferenciak-fidesz-tisza-part
"Medián: 11 százalékkal vezet a Tisza Párt a Fidesz előtt"
Komoly bajban van a kormány. 
Boby
Boby szombat, 07:37
Előzmény: #5980  Boby
A kuka indikátort erősíti a Medián felmérése.https://www.atv.hu/videok/20241129/median-tiz-szazalekponttal-nott-ot-honap-alatt-a-kormanyvaltast-akaro-magyarok-aranya
"Tíz százalékponttal nőtt öt hónap alatt a kormányváltást akaró magyarok aránya"

Topik gazda

27400
27400
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek