Jókor csináltad. Van kb 6 utalási ciklus egy nap (a Kincstár nyitva tartási idejében). 1-1,5 óránként vannak, kb. max ennyit kell várni. Ha jól kapod el, lehet olyan rövid, mint neked volt
Van amikor az okosok h*lyéskednek, aztán van amikor h*lyék okoskodnak. Délelőtt ez utóbbi volt műsoron, tűz vezetésével,akit frusztrál ha túl sok közül lehet választani, és aki azt sem tudja eldönteni, hogy mi a jó neki. Jah kérem, ahhoz el kellene olvasni néhány alap tájékoztatót, meg havi beszámolót, nem csak kiválasztani néhány számból a legnagyobbat. Ez utóbbi mutatvány, egyébként már állítólag Böbe majomnak is ment. Igazándiból amúgy nem értem, hogy mi ez a misszionárius küldetés tudat, ami fröcsög itt belőletek!? Létrehoztatok egy külön topikot, ahol masszírozhatjátok egymást. Én egyszer sem szóltam ott közbe.Ennyire elviselhetetlen, hogy valaki nem béget veletek együtt a birkanyájban?!
Lehet okoskodni!
De ha hiszed, ha nem: most kaptunk levelet a sógoromtól és
azt írja!
„Most beszéltem egy szenátorral, nagyon úgy néz ki, hogy Dallasban
is hamarosan elkezdik árusítani a DKJ-t. Sőt én azon sem lepődnék meg, ha
nyárra itt is bevezetnék a forintot. Én sz*rok a farmra! Adjunk el mindent és
fektessük Amundiba az egészet! üdv, Jockey”
Látod! Nem a levegőbe beszélek!
Pam
Szolgálati közlemény: a rövid DKJ-k hozama 14.53%-ra emelkedett (2023.05.17 lejáratig bezárólag). NAGYON FONTOS: ne vegyen belőle senki, mert tuti átbaxás. Egyetlen megoldás lehetséges: ha gyorsan tbsz-t nyittok és AMUNDIBA teszitek az összes megtakarításotokat!!! A férjemmel alaposan átgondoltuk, csak ez fog működni! szeretettel: Pamela
"Engem egyébként - mint átlagembert - frusztrál, ha túl sok minden közül lehet választani. Van legalább 100 alap a bamoszon, hogy döntsem el, melyik lesz nekem a jó? " Szerintem hagyd ezt az erőlködést mert még kijön az aranyered! Aki ilyeneket ír mint a fenti idézet,az csak okoskodik,nem okos.
"A lakosság tavaly az állampapírok helyett más értékpapírokat választott, mert nagyobb hozamot reméltek, az adózásra azonban sokan nem gondoltak, ugyanis bár a 2019 júniusától kibocsátott állampapírok kamatadómentesek, minden más befektetés után 15 százalékos adót kell fizetni." És a nagyobb hozamot meg is kapták máshol, még 15%-os adó levonása után is több maradt a zsebben,mint amennyit ezek a f@szarágik fizettek.
Sok féle csavar lehetséges, nem én kevertem ide az adózást. Én szimplán összehasonlítottam hasonló futamidejű, hasonló kockázatú termékek hozamát.Az én elképzelésembe belefér a tbsz, nyilván máséba is, a legtöbben ugyanúgy nem fognak a befektetésükhöz öt éven,vagy három éven ( nem biztos,hogy mindenki idén vagy tavaly indította a tbsz-t)belül nyúlni,mint én,különben nem elmélkednének 2029-ben, 2030-ban lejáró papírokon, de valamivel meg kell nyugtatniuk a pszichéjüket,hogy az elmúlt egy évben miért érte meg sokkal jobban rövid alapban tartani a pénzt mint dkj-ben.
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.