minden évben a 4. név a leggyengébb - gondolom ilyenkor már kifutnak a megrendelések, újak nem realizálódnak ebben az időszakban - utolsó név általában 200 mFt szokott lenni - ehhez képest a közel 800 mFt már az angolai projekt miatt volt nagy részben a következő két negyedévre én 2 mrdFt körüli eredményt várok ( angolai projekt már nem fog olyan sokat hozni mint az elmúlt névekben )
Az osztalék mertéke 330-355 forint korul fog alakulni, valoszínu hogy az eredmenytartalek terhére bejelentenek srv-t is mert ezt az árfolyamszintet szeretnék fentartani.Ebben biztos vagyok, hogy srv-t helyeznek kilatasba.
Gratulálok a menedzsmentnek és a dolgozóknak a szép eredményhez! Adózott eredmények (millióban): 2023. év Q1: 474 Q2: 1016 Q3: 2002 Q4 775 2024.év Q1:1972 Q2: 1832 Fentiek alapján látható, hogy tavalyi harmadik negyedévben és idei negyedévekben kb. 1800-2000 millió eredményt tud összehozni a nyomda. Mivel a tavalyi Q3 -ban is tudta a 2000 milliós eredményt azt gondolom, jelen pillanatban negyedéves szinten platózott a teljesítmény. Tudja-e valaki, hogy a 2023 Q4 miért lett jelentősen kevesebb, mint az előző negyedév? (2023-as jelentésben nem találtam).
azért külföld már nem volt olyan erős a 2. névben mint az elsőben, szerintem a következő félévben is inkább a csökkenés várható ezen a területen valamint választás sem lesz ami a mo-i eredményt tolná, tehát a 2. félév biztosan gyengébb lesz mint az első - én éves szinten 400 ft körüli nyereséget várok amiből kifizethet kb 300 ft-ot ( nem is kellene többet kifizetnie, mert akkor elmondhatja, hogy az ideihez képest nőtt és ezt 2026-ban is tudja majd hozni )
Állami Nyomda