Otp amit soha többet nem veszek,huncutok mint a cirkuszos ló! állandóan shortba teszik a részvényt...a kicsik meg pislognak,hogy semmire sem megy a papír!
Azért ha böfögnek valami pozitívat amerikáról, egy-két friss megbízás afrikából...hamar ugorhat 10-20-30%-ot a jegyzés! Reflektálva a 10 hónapig dagonyára...
Eladtam 4190 es vételt 4700 felett! Örülök neki,egy nyaralás meg van! Vettem 500 felett egy adagot..az majd meg nő! Közel 50 % az idei nyereségem! Szerintem mindenki a pénzből él...
Múltkor sok dolgom volt nem is értem rácátnézni a BÉT ér jobban . Az volt érdekes hogy záróba hirtelen megemelték a nyomda Altea cig hármast … abnormális szintre.. Most kezd értelmet nyerni . Amúgy jó meglátás az OTP is .. Kicsiknek megcsinálták a beszálló maguknak meg lehet a kiszállót mire Orbán szeptemberben megkezdi a kormányzást…
Mindenki a pénzért van itt,de ne gondoljátok a spekák miatt estünk! Nyilván való,hogy a nagyok mozgatják az árfolyamolt! Ha nem veszik vagy adják semmi se történik!
BÉT. Jelentés után (legyen az bármilyen super), mindig esik. Ez is jó jelent³s volt, de semmi extra. Bekalkulálta már a puac. Már előtte felhúzzák, túlhúzzák. Ráadásul az év termékenyebb felén túl van a Nyomda. Most semmi nagy dolog sem történik nagyjából osztalékig. 10 hónap kb.
Állami Nyomda