Azért ha a NEO- nak tényleg rekord bevételei és EBITDA-ja lesz 2023-ban, akkor legkésőbb az áprilisi éves jelentés után ki kell törnie az árfolyamnak, mert onnantól már tényleg nyilvánvaló és megmagyarázhatatlan lenne a piaci valós ár és a manipulált árfolyam közti különbség. A kínzó kérdés továbbra is a MIÉRT. Mi az oka, hogy ekkora energiákat fektetnek abba, hogy megakadályozzák a kitörést.
Hát! Mi a csoda? Nem várom, elvárom! Amúgy az összes pénzemnél mire gondoltál? Mert ezt sehol nem írtam, hülye nem vagyok, de aki eladni akar az se fullba tolja. Ha meg igen, akkor...
Én az előző felrántás előtt belevettem rendesen. Emelkedésben 20-30%-ot dobtam 280 környéken. A maradék pakkal ráérek. Közben folyamatosan bővítem 240 alatt. Ha lesz nagyobb vételi erő, akkor azzal is beleveszek, amit lentebbre tettem, és ami mostansàg a DMKER- ből felszabadult.Ott még várok kis emelkedést, és a felét annak is kiszórom, ami ott maradt. 28- nál szóltam itt is hogy akciós a DMKER. 😏 A következő kitörésnel 300 felett kell mâr lennie. 220 környékén is ugyanezt játszották és miután kikapták a dugót megindult. Most egy szinttel feljebb vagyunk.
Akko fórum