Keszi! Ha gondolod, majd egyeztethetünk! Így már komoly felfájást okozhatunk nekik. A héten meglátom, hogy esetleg kapok e vételi ajánlatot az ingatlanra. Ha nem, akkor is egy 20.000 darabbal beszállhatok én is előre, ezt ma kalkuláltam előre...
Az meg nincs is olyan messze, mert már alternatív megoldásban gondolkodom..az időablakot majd a bankom kiszámolja, de ez bosszantó. És aki mások kárán élvez hasznot, nem baj ha fáj neki.
Köszi! Nem izgulok, többet ér! Csak szertnék belőle egy jó nagy szeletet jó áron! De igen jól cainálják, rá se kell bírni őket, hogy eladják! Én meg nem fogok forintozni, csak szembesíteni 😁
nyilván el akarják adni, csak nem itt :) viszont sokmindenkivel eladatták már itt, szóval szemét egy helyzet az biztos. Én drukkolok neked és az akkónak
Szerintem sokan nem jönnek át ide, mert ismerik az itteni fejeseket, ledugózták 250ig, mert ennek oka van, amit mi csak sejtünk. A spekák tudják, s idén 3szor próbálták is nem lehet széllel szemben pisálni
Tisztában vagyok vele. Az előzőnél én szedtem ki a méregfogát! Drukkoljatok, hogy eladjam a héten! Egyben szedem ki, nem lesz idő kiállni! De ha esetleg valaki pont ingatlant venne, kereshet bátran, mindkettő vételára idejön majd 😁 .... A 300 nem fogja meg....
Ha az a dugó eltűnik onnan, AKKO gyorsan 300 felett leszünk. A 220-as szinten is voltunk pár hetet, aztán kikapták a dugót és 280-ig ment. Most feljebb az árfolyam, tehát 300 simán benne van, talán év végéig.
App most szarul fest. Aki réstöltésre készül, az sztem helyet keres a pénznek. Nagyon úgy néz ki így lesz. Sztem sokan jönnek ide is! Toka időben jelzett.
Én is így látom. Ha elindul, nem lesz megállás. Elvi közkéz kb.: 40% már csak, papíron is, gyakorlatilag 10-20%, amiből kb.: 5 % forog. Az 1,5-2 millió részvény. Nem kisbüfik állnak bent 250-ig... Ma volt az egyik eladó ingatlanomra érdeklődő. Ha elviszik, akkor 250-ig szabad lesz a pálya 😁
Akko fórum