Toka! Mindíg meglepsz!!! Én ilyen gyorsan ezt nem találtam meg, átlagolni kezdtem I. osztályúakat és 20%-al akcióztam. Tuti idős vagy? Lélekben, fittségben, fineszben tuti nem! :) AKKO legyen 2,4 M Euro
Ha jól kalkuláltam, akko-s akciós áron is 10 Euro / négyzetméter. Nettó kb.: 10.000 nm (fele az ingatlannak). 90%-os kihasználtság mellett 90.000 Euro / hó, évente bruttó ~1,2 M Euro-t termel. + a parkolóhelyek, szolgáltatások, cca: 2 M Euro. Nem rossz.
Azta Toka! Jó lesz ez!!! Sokan fognak sírni, ha ez, meg az eredmények beárazódnak. Transzparencia, marketing, nyílt kommunikáció kell ennek a részvénynek, mert az érték bizony már mögötte! A vételárat ugyan még nem tudjuk, de a választás remek. Jó irányba megy ez, csak az árfolyamot kéne megfordítani a helyes iránya. Sok pénz nem kell hozzá. Elég lenne, ha a botladozóktól 1%-nyi részvényt elvennének SRV-ba, ha a fentebb felsoroltak nem vezetnek eredményre.
Épp ideje, ha tesznek, dolgoznak, építkeznek, promóznak. Ha emelkedünk, mindenki boldog. Csak együtt lehetünk sikeresek! Egy mindenkiért, mindenki egyért! Félreállok, hátha megvilágosodtak.
Egész divatos kis irodahaz...https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ss&sca_esv=592529771&q=budapest+szer%C3%A9mi.ut+4+irodahaz&tbm=isch&source=lnms&prmd=imvnbtz&sa=X&ved=2ahUKEwjT6dGmnp6DAxV1gv0HHYD-Ap0Q0pQJegQIDxAB&biw=375&bih=705&dpr=2.89#imgrc=-3XXXz0myrLavM
Amikor 400-ról kurva gyorsan leverték az árfolyamot 300-320 közé, majd rövidesen 200 közelébe, akkor a szándék szerintem nyilvánvalóan az volt, hogy kirázzanak minél több kisbüfit, és olcsón növeljék a saját részvény állományt. A dugózással pedig el szeretnék venni a kedvét mindenkinek a kereskedéstől, magyarán nem akarják, hogy a közkéz hányad emelkedjen. Lehet, hogy ennyi szívatás után optimista a véleményem, de ez azt jelenti, hogy a lehetö legtöbb részvényt akarják a lehető legolcsóbban bespájzolni maguknak. Azaz egy tranzakcót/hírt/eredményt követő emelkedésen a legnagyobbat akarják kaszálni. És tényleg nagy haszonra kell, hogy számítsanak, ha ennyi költséget nem sajnálnak. De lehet, hogy kicsit túlgondolom......
Sztem MNB felejtős. Azt és akkor ad el, amikor akar. De nincs mögötte eladói szándék, kiáll ha veszik. Azon kell agyalni, hogy hogyan lehetne promózni a részvényt nélküle (neki nem érdeke). Én már agyalok és ha pénzről van szó nagyon kreatív vagyok. Ingatlanra is készül B verzió. Mivel nem megy, a kamatok meg le, max csak kettőt adok el. A harmadik ára meg jelzálog hitelbe jön ide, amit meg majd a bérlő fizet. :) Annyira transzparensek, nem tudom meddig dugóznának és miért, hogy lehet nem fognak, mert az idő pénz...
igen ezt én is figyeltem, teljesen egyértelmű hogy erre van egy nyikhaj bróker gyerek aki bepakolja a pakkokat. Reggel azért nem láttad benn ezeket a tételeket, mert elkésett a dugó miatt valószínűleg, vagy a tegnapi kari céges bulin beszeszelt, mint toka, s később ért be. Ezt mesterségesen annyira látványosan csinálják, hogy megérne egy mnb vizsgálatot, de erre meg azt mondanák hogy a tulajdonosnak jogában áll benn állni a könyben :)
Persze, nyilvánvaló. De akkor is.... keresztény gyökereink nem ehhez hasonló magatartást követelnének meg. Amúgy mínusz kitartó. Tudom, a témát elengedtem. De azért csak agyaltam rajt. Szerintem a cég egyik fő takarítója, aki szorgosan figyel, hogy meglegyen a 15 másodperces reakciós limit és kettő szaloncukorral többet kap év végén nagyjainktól :)
Akko fórum