Ezt csak azért érheti meg így csinálni, mert vmi tulajdonosi átrendeződés jöhet, ilyesmi áron azért kell itt tartani, mert az hülyén nézne ki nagyon eltérne a kettő...
Annyira nem akarják, h menjen, h ezért fog. Ezt játszották lejjebb is. Még 1 nagy vevő kell, aztán pislognak. Az előző felnél én piacin szántottam fel.
Megint csak a telóm van nálam, én most jelenleg csak 248-ig látom (nem tudom miért, pedig 10-es előfizetésem van Ersténél). Most kb 180.000 van, de ennyivel még megörvendeztetném Őket ezen a szinten.
Hát a kövi megindulás lehet ma lesz. Ne értsetek félre, nagyon örülök, ha megy, de most tényleg lehetne venni nagy tételbe, így is, úgy is lesz gazdája ;)
Az biztos, hogy olyan áll bent, akinek jelenleg nem érdeke, h emelkedjen. Mindenki sejti miért. Eladni egyébként nem akar, kiáll, ahogy látja többet bukik, mint nyer. Már a mostani szint se tetszik neki, de a következő hullámnál már feljebb kell álljon 30-40 Forinttal, hacsak nem lesz komolyabb vételi erő, mert akkor ő seper majd felfele. Azok a pakkok egyébként nem olyan nagyok. Ezt 200 misivel oda teszed, ahova akarod (mármint innen fel, lefele már nehezebb menet lenne, túl olcsó így is). Kb. ennyire taksálom a valóban eladni szándékozókat 300-ig. Én már dolgozom rajt, hogyan tudnék venni még! Szólni fogok, ha veszem, de tőle én szeretném elvenni, szóval csak az első vételem után... Türelmes várakozást mindenkinek!
Megnéztem az ez évi 300-ig nyargalásnak a kötéslistáit, volt ilyen 2szer is. Mindenkinek tanulságos, tekintve, hogy nem voltak az eladói oldalon ilyen 10-20-50 ezres tételek, inkább csak 1 ezer darabos tételek, de volt hogy csak 500 darabosak és néhány 100 darabokkal galoppolt forintos szinteket. Tehát ami érdekes hogy speka rántással kilehetett húzni az árfolyamot, amit idővel az irányítók szépen levertek. MOst is benn vannak a könyvben de mostmár komoly pakkokkal, ezek nem kicsik, s ha elindul s ezek a tételek begyűjtésre kerülnek, s az alap hír meglesz komoly Marlowe01 által vizonált, s néhányunk által vágyott árfolyamot fogunk megütni, mint opus app idén nyáron. Mint mindig az a kérdés hogy ez mikor lesz, jó várakozást
Akko fórum