Minden fórumon azt szajkózzák az árfolyam esésekor, hogy a jobbos, kormányközeli cégeket kerülik a befektetők (lásd appeninn, opus...), pedig lehet, hogy csak a transzparencia hiánya váltja ki azt? Ha politikai vonalról közelíteném meg, de nem vagyok ennyire szűk látókörű, akkor ha balos lennék, balos cégbe raknám, amiből a jelenlegi tőzsdei szitut nézve nincs sok. Szóval sok tőke jönne az AKKO-ba.
Nagyon komolytalan vagy ezzel a 2076-al, nem gondolod? Ezt azért nehéz lenne levezetned..... Beragadtál, vagy venni szeretnél olcsón, vagy inkább a feléért? Ennél olcsóbb nem lesz, sokan állnak sorban. Köztük én is. Erről a szintről rengeteg van, ha lejjebb megy veszek még. De nem lesz eladó. Ha kicsit szemfüles vagy, a közkéz is szépen lassan százalékonként csökken. Ez csak a jéghegy csúcsa, amit látsz. Azt tudtad, hogy a B+N-nek már a tranzakció előtt is volt 300.000 darabja? Szted mikor vette?
Köszönöm!!! 3 nap alatt nem rossz, jövő héten az a tőke is jön ide. Ma ittam is rá keveset. Holnap majd többet, Ákos koncert lesz!!! Torok nem maradhat szárazon!!!
Az még benne lehet. Anno covid előtt egy nagymenő azt súgta ez akár 1500-2000 is lehet. Azóta azt mondom mellé lőtte rendesen! 440 volt vették mint a cukrot azt hittem go to the moon azt adtam el 390 minuszban!!
Akko fórum