Én ráérek. Amíg tudom csipegetem. Ha megindul AKKO úgyis nagyot szól majd. Ugyanaz mint Opus volt, ott is ki kellett ülni hogy meginduljon. Én a nagy részét a tőkének onnan hoztam át. Az is menni fog még szerintem 20-30%-ot. De ezt 50-100 között tippelem.
a srácok nem akarnak itt semmi kapkodást ebben az évben, ez már világos forintonként több milliós tételek, csak hogy kedved se legyen senkinek az árfolyamra spekulálni... Majd ha kijön a hír, vagy épp kitalálja a vezetés, nagytulaj stb. hogy venni kell akkor majd látni fogjuk addig ez lesz.
Visszatértem. Ki kellett pihenni az Ákos koncertet, kicsit sok volt a pezsgő 🍾!!! AKKO holnap indulhatunk fel. Ami DMKER-ből felszabadult az jön át ide AKKOba.
A hírek szivárognak,csepegnek. Talán az árfolyam is stabilizálódik itt a 240-es szinten. Kérdés az mikor fog a forgalom megjönni és ezzel együtt az árfolyam kimozdulni. Izgatottan várom,de kicsit eseménytelenül zajlott az elmúlt jónéhány kereskedési nap.
...minden ajánlatnál a neo akkoja volt aa második...https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/400-milliardos-biznisz-atvette-majd-rogton-le-is-passzolta-a-korhazak-uzemelteteset-az-allam-egy-magancegnek/
Mindenre lehet magyarázatot találni. Szerintem a fundamentum, illetve a tőke termelő képesség a lényeg. Pont leszarom, hogy ki a tulajdonos, ha van benne fantázia.
Lehet, hogy igazad van…. De a fundamentumok akko’ is magukért beszélnek…politikai oldaltól függetlenül. És az utóbbi pár nap szégyenteljes ámokfutása után a nemzetközi figyelem közepette talán a racionális befektetők is inkább az eddig mellőzött, nem teljesen egyértelműen NER-kötődésű cégek fele fordulnak.
Akko fórum