Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ja h tudjon tobb fizut adni a kizsákmányolt melosoainak Sírnak h nincs melós?? Gondolkozzunk haver kvgy nek volt 1 ho gépbeállító 106 nettoert Inkabb árul kereskedik mint melo
Volt egy rakat közgazdász hallgató barátnőm, BME-GTK meg BGE PSZK-ról. Ott egyiknek se meséltek semmit, hogy a tőzsde hogy is működik meg ilyesmik. Ezt valahogy később tanulják meg azok a gazdászok, akik ebbe az irányba mennek. Konkrét minta tantervi tárgyuk nincs erre vonatkozóan, még az értékpapírokról sem nagyon volt szó azt mondták.
Nem mondom h mind az de nagyrésze nem ert a tőzsdehez inkabb gyáva hozza ez a jo szo!! Mikor mondtam haver sogoranak UniCredit kozgazdasz privbankar h ottone estm set majd , de most opus konzum a nyero kinevetett es " égetem a penzt"
Aki most kapcsolt át hozzánk, azoknak elmondjuk, hogy egy óriási fejlődési potenciállal rendelkező, alacsony darabszámú és még kisebb közkézhányaddal rendelkező cég fórumát olvassák, ahol pár bátor és kitartó fórumozó egy mai Közgyűlési hír alapján nagyon boldog lelkiállapotban osztja meg egymással információit, tapasztalatait és érzéseit. tessenek csak tessenek VENNI!! 2000 alatt ajándék ez a RV!!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...