Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én felesleges kockázatnak látom. Ha a 20k 4iged olcsón lett véve, akkor már így is szépet nyertél. A többi részét értem és megértem, de pont ha ilyen körülmények közül jössz, akkor neked jobban kéne mérlegelni, és nem mohóvá válni, mert ott születnek a rossz döntések. szerintem .
2014-15 ben 20 M Ft hitelem volt 6 szerződésből állt össze (2 CHF alapú). Vállalkozásba forgattuk be. + 48 M Ft EU-s pályázati pénz. 2017-18-ban kiszálltam mindenből (eladtam cégestől mindent, kivéve 1 BT-t ami 26 éves, a szívemhez nőtt, meg hát KATA alatt jó számlázni munkákat). A vételárból kifizettem mindent 1 lakáshitel kivételével (Fundamenta fix kamattal) A többi tőke itt van 4iG-ben. + most egy személyi kölcsön, amit remélem tavasszal dobok. Szar tudom, de csóró gyerekként valahogy el kell indulni, hogy utána magad ura legyél. Apám meghalt, anyám Isten Éltesse kisnyugdíjas. feleségemmel hajtunk. 2 gyerek. Őket is el kellene indítani majd. Van 3 LTP, 1 NOK, meg a 4iG. Ennyi egy magyar kalandregény zanzásítva. 14 szar volt, de most már élvezem :-) Szeretek veszélyesen élni mint mondtam.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...