Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ja ha így lesz, akkor meg is nyugodtam, nem is tudom miért gondolkodtam. Szerintem érdemes odatenni, hogy véleményed szerint sokat fog hozni. És én szeretem tudni a dolgokat ezert a tobbesszambol is kivonnam magamat tisztelettel.
Nem a papír ellen beszélek csak ez egy gondolatom. Mert az biztos, hogy volt külső hatás, és az is biztos hogy 5 százalék alatt is lehetnek tulajok kB 900 k az 5 %, azzal el lehet indítani simán a dolgot. Viszont ha így volt magas átlagon (ez relatív) lettek az új tulajok és a kozkez is csokkent, akkor ha ez így van menni kéne a papirnak.
persze, hogy kevés embernek van 325 millája. Pont azért mert ki lett rabolva az ország négyszer. Nézz meg egy Angliát vagy egy USA-t. Vedd le azokat a családokat, akik a XX. században érkeztek az országba és nézd meg hogy hány százaléknak van 1 millió EUR vagyona? Bőven van ilyen család, angliában egy kisebb lakás ára ennyi.
Így a gyűjtögetik a nagyok elmélet kicsit visszás nekem. Nem lehetetlen, csak így kicsit fura. Mert akkor a nagy tulaj aki nyomta, nem Mesziek, mert akkor nem lenne nekik több? Értem én h család is vehette stb., de akkor is furcsa.
Törölt felhasználó2018. 12. 13. 16:08
November 12 078 861 Most 12 078 352 Nekem 500dbal kevesebb papirom van, mint a multkori 2sracnak... ;-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...