Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
hát nem tudom, de én egyelőre jól jöttem ki abból, hogy vettem 2014-ben egy lakást, és bár ki tudtam volna fizetni inkább hitelt vettem fel rá...Legalábbis pont most néztem rá, a kis NYESZ számlámon lévő eredendő pakkomra, aminek a beker ára 255 forint...
Nem tudtam bocsánat. Az gáz ha nem veszünk kölcsönből RV-t, mert a legutóbbi bővítésem egy 3 M Ft-ot szabadfelh.személyi kölcsönből ment 1720-on. bakker. Pedig tényleg a gyerekeimért teszem. Tisztelt Bíróság! Én ártatlan vagyok. Sőt áldozat :-( SŐT!! Mohó, kabzsi!!! :-)
ja, engem is megpróbáltak befűzni vagy háromszor külöböző régen látott ismerőseim... Persze azóta nem is beszélek velük. Mindegyiknél épp megjelent véletlenül egy kollegájuk egy nagy ezüst színű luxusautóval, akik már az elején vettek a Shanghai expresszből... A harmadiknál már kérdeztem, hogy baszki semmi eredeti értékesítési ötletet nem tudtok már kitalálni??
már miért ne vennénk.. Lombard hitel a neve... De ha nem szó szerint értelmezzük, akkor mindenkinek akinek pl. lakáshitele és részvénye is van, az hitelből vesz részvényt... Speciel idén a 4IG részvényesek nem csak a kamatokat tudták kigazdálkodni, de a hitel összegét is vagy három -ötször...
Akkor ahhoz mit szólnál mikor itt nálunk a Bnet fogott olyan lakasvasarlokat akiknek a lakás pénzüket beraktak Kínába h majd a hozzambol torlessze a lakáshitelt??
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...